FOLK

Jeg kjenner flere som skriver på internett, og er vel verdt et besøk. Noen er nær familie og er kanskje derfor kanskje for spesielt interesserte. For noen av de andre trenger du bare være interessert.

En av søstrene mine, Ingeborg, har en blogg kalt Bingoborg – et av mange aliases. Hun er generelt glad, og glad i å fly ute i naturen.
En annen av søstrene, Marie, av meg av en eller annen grunn kalt Mia, blogger også. For tiden mye om papirkonservering i Gøteborg og København. Ho har akkurat flyttet bloggen sin til en ny adresse. Ser veldig flott ut.
Henriette, også kalt kona, tar bilder av små store ting. Er kanskje mest aktiv på Flickr, blant annet med et gedigent 365-prosjekt.
The Vineyards. Rockorkesteret jeg spiller i. Til tider veldig aktive og fyllt med trivelige krabater. Finnes selvsagt også utallige steder internett:

Hans Martin som også spiller i The Vineyards, gir små drypp om det han snubler over på sin vei.
Min gode venn Håkon har et alt for lite kjent talent som grafisk kunstner hovedsaklig på C64-plattformen. Vel verdt å la seg forbløffe.
Tore har blitt en framifrå fotograf. Evne til å gjøre gode ideer til topp bilder.
Eva og Kalle opplyser om hvordan det er å flytte fra Oslo til Vågå. Man får fort lyst til å flytte selv.
Kalle informerer blant annet om synthens gleder og musikalske viderverdigheter. Du får lyst på tangenter.
Siv er en reser på mange ting, blant annet strikking og formmessig interiør. Tipptopp muntre saker.
Jesper er en god kollega som attpåtil spiller rock i det voldsomme orkesteret Stereopol. Sporadisk oppdatert med mystiske ting.
Håvard er nok en god kollega som er svært glad i det som skjer inni en datamaskin. Og så leser han bøker og mener noe om alt. Det er bra.  

2 kommentarer til “FOLK”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *