Sauland


Et av mange vakre utsnitt fra Sauland.
Et av mange vakre utsnitt fra Sauland.

I februar klarte jeg endelig å sette i gang første del av en plan som jeg har tenkt på lenge. Jeg bestilte rom på Løvheim Gjestehus. Jeg har knapt vært tilbake i Sauland siden mamma og pappa tok med seg pensjonen sin og flyttet. Lenge har jeg tenkt at jeg skulle teipe fast sykkelen på bilen og dra tilbake og sykle rundt og ringe på kjente dører og si hei.

Tempo Corvette.
Tempo Corvette.

Så som en bursdagspresang til meg selv tok jeg turen og det innfridde på alle mulige måter. Jeg fikk sagt hei til kjente og foreldrene til kjente, fiska i elva – selvsagt uten å få fisk, sett på mopeden som Klokkeren har oppbevart for meg – den ville forventet nok ikke starte og ikke minst sitte i drivhuset til Ivar og snakket om det som var og det som kommer. Helt nydelig.

Det var selvsagt et håp om at den gamle Corvetta skulle starte. En bonusplan har lenge vært å kjøre den fra Sauland til Gjerstad og oppbevare den der. Det skulle rundt regnet ta 12 timer, men en behørig utfordring på kroppen. Tror jeg må ordne alternativ transport.


Ett kommentar til “Sauland”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *