Tipping


Jeg og Helge hadde for noen år siden et tippelag bestående av meg og han. Filosofien var at hvis noen med ikke fullt så overdrevent god peiling først fikk 12 rette ville premien bli høy. Toppremien uteble.

Måten tippelaget opprinnelig arbeidet på var at jeg kom til Helge på en formiddag midt i uka, og så spiste vi egg og bacon og gikk gjennom kupongen. Stort sett var det 2.divisjonskamper på kupongen, så utfyllinga var basert mye på geografiske, logistiske og meteorologiske beregninger.

I dag, to timer før tippefristen, ble det avgjort å gjøre et nytt forsøk med tippelaget – denne gangen på tvers av fylkesgrensene. I løpet av kort tid var kupongen fylt ut og levert.

Og hvordan gikk det. 11 rette. Kampen vi røyk ut på var Fana – Bærum. Til gjengjeld bomma vi der på en halvgardering og får derfor to 11ere. Pluss en haug med 10ere. Klingende mynt i kassa. Som selvsagt må investeres neste lørdag. Dette tippetoget kan ikke stoppes.


6 kommentarer til “Tipping”

  1. Stas å vinne! Btw, eg har kontakter i Manglerud S, dersom du skulle vere i tvil ein gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *