Biblioteket


Man skal holde seg innenfor regelverket også når det kommer til universitetsbiblioteket.

Jeg lånte en bok for litt over ett år siden, og har stadig fornyet lånet. Helt til denne uka. Da fikk jeg et brev i posten som sa at dette var fjerde purring og om jeg ikke leverte boka sporenstreks ble det et erstatningskrav. Det viste seg at jeg enkelt hadde oversett de to første purringene, men den tredje kunne jeg ikke finne igjen.

Uansett, dagen etter troppet jeg opp, men det var vanskelig å få levert. Jeg var svartelistet, men fikk nå lagt fra meg boka til en myndig person.

Saken var likevel ikke helt over, for jeg måtte til hovedbiblioteket og gjøre bot for min synd og betale et administrasjonsgebyr. Det gjorde jeg med glede. Det må koste å være sløv.


2 kommentarer til “Biblioteket”

  1. Men i alle dager! Det er vel ikkje kriminelt dersom du har fornya lånet?! Eg har hatt bøker i åresvis, som eg kanskje må vise fram ca. ein gong i året, men elles ingen problem. Merkelig!

  2. Ai! Glemte en viktig opplysning om at det var fjerde purring som kom i brevs form. De hadde sendt 2 av 3 purringer tidligere. Så jeg har rett og slett vært sløv og derfor korrekt arrestert av biblioteket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *