Orignalnoteringen med oversettelse av en mer engelskkyndig pappa.

Når barndomshjemmet ryddes og tømmes dukker det opp mange historiske dokumenter og memorabilia. Opp til overflaten dukket det første spor av hang til rock. Den første, siste og eneste teksten til rockebandet Krozzbil. Omtrent rundt 1986.

Bandet besto av Elise (søster), Leiv (nabo) og meg. Navnet var sannsynligvis en kombinasjon av krossbil som var den tøffeste type bil, og at Leiv het Krosshus til etternavn. Låta var banddefinerende og handlet om at ingen fikk lov til å være med i Krozzbil. Vi hadde kanskje to øvinger i kjelleren, men ingen instrumenter utover tre sofaputer, plassert på en forhøyning som trommer skulle på 80-tallet, og et par badmintonracketer. Det var selvsagt en kamp om å spille det som faktisk ga noe lyd.

Det finnes selvsagt ingen lydopptak av bandet, men låta husker jeg. Litt rask shufflerock. På tide med en innspilling.