Mitt første kamera


En sommerdag i min pure barndom fikk jeg høre av min far at jeg skulle få et kamera. Jeg ble svært glad, men en smule overrasket over hva slags kamera det var. Det kom i en skinnveske, var firkantet som en terning og ganske digert. Merket er Conway og er en synkronisert modell. Hva nå enn det er.

Man måtte åpne en luke på toppen, myse nedi, holde kameraet med begge nevene og dytte ned en liten spak. Så vidt jeg husker var filmene store flak omtrent like digre som kameraet. Men bilder ble det. Og de finnes et eller annet sted.


2 kommentarer til “Mitt første kamera”

  1. Artig! Synkronisert har oftest med blitz å gjøre. Har det en liten blitz kontakt ett sted?

  2. @Peter: har ikke sjekket. Det ligger hos mor og far. Var der her om dagen, men skal sjekke neste gang. Men er redd kameraet er litt morkent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *