Trefelling


Motorsag
Motorsag

Vet ikke helt når det starta, men jeg fikk plutselig lyst til å felle et tre.Det ble forsterket ved at Knut hadde et tre han skulle felle. Tror det var før jul en gang. Uansett, mamma og pappa har en liten jordflekk og en skråning der det vokser noen tre, så jeg spurte om ikke de hadde et tre å felle. Joda, det mente pappa at de hadde. Så jeg fikk bekreftet min lille kunnskap om trefelling, og styrket den, med noen tips både fra pappa og gjenbekreftet av internett.

Så nå var det duket for motorsagnedsaging av tre. Og det er helt utrolig at man med litt saging på riktig sted kan få treet til å falle akkurat der du vil. Til og med kvisting er gøy – så lenge man har motorsag. Må nesten gjøres oftere.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *