Julebord


Julebord 2015
Julebord 2015

Tradisjonen tro må VNRDS holde det tradisjonsrike julebordet. Som oftest har dette vært et samarbeid med orkesteret vi deler øvringslokale med og holde det nettopp i øvingslokalet. Først med bespisning på Frognerstranda kro og deretter diverse konkurranser for å kåre et eller annet som ingen til slutt på kvelden husker hva var.

Nå har vi fått nye kumpaner i lokalet som dessverre hadde like brokete kalendere som oss, så det var umulig å få koordinert festelighetene. Men vi trommet sammen hos Kjartan som behørig disket opp nydelige retter og vi la planer for det kommende året. Så 09får vi summere opp på neste julebord hvordan gjennomføringsevnen var. Rock blir det i alle fall.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *