The White Tiger Prepade


Endelig fikk The White Tiger Prepade sluppet den nye plata, og i går var det releasekonsert på Revolver. Jeg tok jo selvsagt turen, og ikke bare fikk jeg en knasende god konsert, men selvfølgelig også plata, samt en kassett og 5 buttons! TWTP har fått meget gode anmeldelser for plata, så det er bare å løpe og kjøpe.

En av mange gode ting med TWTP er at du ikke helt vet hva de serverer for hver gang. Jeg minnes den gangen de stilte i liksminke og overdreven bruk av lyn. Denne gangen stod de bak delvis gjennomsiktige forheng. Litt rart å ikke se orkesteret ordentlig når de spiller, men man kunne skimte de. Klassisk bruk av antydningens kunst, og det fungerte jo. Ryktene sa at de ble litt skremt da en godt voksen engelskspråklig bergenserdame stakk hodet innenfor og ga en tvetydig beskjed. Topp orkester og topp konsert.

Produkter
TWTP

7 kommentarer til “The White Tiger Prepade”

 1. Jeg undres… hvordan snakker en engelskspråklig bergenserdame?

  Mer White Tiger Prepade i hverdagen!

 2. Ja, det kan du si. Mener bestemt at hun snakket bergensk da hun kom, men når jeg snakket med henne etter konserten snakket hun vitterlig engelsk. Men jeg kan ha vært språkforvirret. Trivelig uansett! 🙂

 3. det er en kassett du ikke har men du har sangen fra den kassetten på den nye.
  den ser sånn ut:
  http://movemountains.no/whitetigerprepade/ny/bestsupportingactress.jpg

  …og er en splitt med Best supporting actress
  fra portland.den er vel i sånn femti seksti eks …er ikke sikker..fikk bare femten eller noe sånnt.
  den som du har er den første splitten med shearing pinx.det er mulig at du finner en sang der fra vår session også. og også det som må ha hvert av gammelt opptak på kassetten fra før.det kommer isåfall etter våre låter;)
  nederst her er den kassettboksen jeg snakka om som jeg har lagd kover til..
  http://movemountains.no/whitetigerprepade/tshirts.html
  gled deg;)!
  peacepeacewar

 4. Aiai! Ja, det er den med Shearing Pinx jeg har. Må kjøpe den andre på ebay nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *