Skjenebrettgolf


Vi gikk rett forbi hull 18.

Søndagsturen gikk i dag blant annet til Ekebergs mørke skoger og vindfulle sletter. Der oppdaget jeg noe jeg trodde var et sært fenomen på 80-tallet. Skjenebrettgolf. I skogkrattene rundt selveste Ekebergsletta er det en 18-kurvs bane. Man skal altså treffe med skjenebrettet i en slags kurv av kjetting. Og det er 18 av disse. Så ut av busk opp fra rabber dukket det opp horder med menn som kastet skjenebrett. I min pure ungdom drev jeg og en kamerat og kastet skjenebrett på fotballbanen, der begge stod i hvert sitt mål og det var å skåre på den andre. Kanskje det er et marked for enda et skjenebrettspill.


4 kommentarer til “Skjenebrettgolf”

  1. I Muselunden, rett nedanfor der du budde ein gong, er det også. Ikkje så proft som dette med nummerering av «hull», men likevel. SO har såklart to slike brett som han fekk i gåve ein kompis ein gong.

  2. muselunden er nedanfor haraldsheim vandrerhjem. budde ikkje du oppi der da du var i dronningens klær?

  3. Jau! Det stemmer! Var ikkje klar over at det var ein Muselund i nærleiken. Må sjå på kartet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *