Corras


Noen ting er tydeligvis evig aktuelt, eller kanskje mer korrekt – noen ting ser ut til alltid å vende tilbake og påtvinge seg et bruksområde. Dette gjelder blant mange andre, et produkt fra IKEA: Corras.

Dette produktet har fungert i mang et studenthjem som tv-bord, salongbord, stereobenk osv. Jeg har også hørt rykter om at den kan fungere som en «rack unit» i studiosammenheng. Men når man flytter så er corrasen ofte en ting som blir stående igjen. I det å flytte er det ofte en oppgradering med i betraktningen, og Corras er ikke på toppen av møblementsbehovspyramiden.

I dag, etter at det viste seg at mitt benkeprosjekt ble utsatt pga oppkuttingsmessige/logistiske utfordringer, gikk jeg og kjøpte en liten bordgrill. Og hva må jeg da hente opp fra boden. Corras. Det er det evige møbel. Blir ikke kvitt den.


Ett kommentar til “Corras”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *