Konsert


Oslo renner jo over av konserter. Det er trivelig å gå på, og man synes det er gøy at folk kommer når en og annen gang spiller selv. Av en eller annen grunn er det sjelden at jeg går på umotiverte konserter. Forrige uke fikk jeg ånden over meg og dro med meg Kjartan og Tormod på Gloria Flames for å se elektroorkesteret Blackroom. De het en gang i tiden Lorraine, og hadde noen radiohits. Jeg og Kjartan så de på Gamla for 4-5 år siden. Så det var også naturlig å gå igjen, og det var en flott konsert.

Onsdag i denne uken var det jammen meg nok en konsert å gå på. Det var The Making of Gentlemen der Kalle spiller synths. Stedet som ble bespilt var Buckley’s Bluesklubb i Grensen. Jeg var der en gang for mange år siden, og da var det et helt annet sted, men de samme bjelkene i taket var der fortsatt. Derfor litt vanskelig å se orkesteret fra der jeg satt. Men orkesteret var feiende flott, og anbefales å både lytte til og se på når anledningen byr seg. Så da må jeg vel gå på en eller annen konsert neste onsdag også, da.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *