Øreorm


Det er en øreorm i huset og jeg finner ikke hva slags det er, men den kommer fra dette keyboardet. Det har jeg fått av min mor som i sin godhet ga det til meg etter at jeg hadde lagt beslag på en av søstrene mine sitt lignende instrument. Det låter egentlig ganske forferdelig, men veldig morsomt å trykke på – for store og små.

Nå har det seg slik at keyboardet har fire ulike demoer som viser spekteret av hva denne flotte maskinen kan få til. (Man kan faktisk spille inn på den også). Den ene av disse demoene er en låt jeg ikke for mitt bare liv kan klare å komme på hva er for noe. Ryktene sier at samme låt figurerer som demo på andre keyboard tilgjengelig på markedet. Så det styrker teorien om at det er en kjent og kjær melodi som illustrerer keyboardets fantastiske potensial.

Jeg har spilt låta for mange, og alle synes den lyder kjent, men ingen har et konkret svar. Jeg har også forsøkt Shazam, men uten noe resultat. Så spørsmålet er hva er dette for et mesterverk. Legg for øvrig merke til hissig keyboardriffing etter 33 sekunder.

[audio:http://www.langtynnmann.com/wp-content/uploads/2010/06/synthdemo.mp3|titles=Keyboard-demo]

11 kommentarer til “Øreorm”

 1. Oooo! Veldig spent på om det kan komme eit svar på dette. Har jo ført til ein del hovudbry.
  Elles kom eg til å tenke på at dette er kanskje informasjon som kunne stått på pakka?

 2. Det kan godt vere dette er ein svært vellykka ripoff/miks og triks av fleire låter. Ei samling av gode popmeloditriks. Det er sikkert billigare for produsenten enn å bruke låta til nokon andre direkte.
  Kunne godt kommet frå eit TV-spel, men det er vel bare det elektiske soundet som påvirker meg i den retninga.

  fin låt! neste vnrds-cover?

 3. Har tenkt på tv-spel, men eg trur ikkje det. Det er litt for mykje «låt». Eller kan hende? Kan hende ein miks, ja? Men ulike produsentar har same låt. Rart. Nei, må tenkje hardt nå!

 4. Aiai! Ikkje dumt forslag! Men kvifor lyder han kjent, då? Eg er ikkje så veldig inne i pophits frå Asia. 🙂

 5. […] nitidige studier og undersøkelser er endelig øreormen avslørt. Jeg har spurt folk jeg kjenner og ikke kjenner, uten resultat, men til slutt klinka det […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *