AC/DC


Forrige gang hadde jeg billett, men kunne plutselig ikke gå, men denne gangen fikk jeg det til, og det ble en samlet studietur for VNRDS.

Valle Hovin er ikke det toppaste konsertstedet. Alt for masse folk, skral utelyd og for en mann med gammemansstendenser blir det fort vondt i ryggen når man står på betong med idiotisk dårlige sko.

Men det var utrolig stas å se AC/DC. En liten gjeng med veldig små og overraskende gamle menn som lunter rundt på scena. Den eneste store mannen er vel bassisten, som også har den feteste stilen. Står bakerst ved ampen sin og pumper i vei. Når han skal kore går han 5 skritt fram til mikrofonen, og så går han tilbake igjen. Malcolm Young har for øvrig innarbeidet den samme manøveren, men han ser litt mer skremt ut. Merkelig nok.

Konserten kom litt sent i gang, så man sto nå der og hørte på utrolig seig blues over anlegget. Ryktene skal ha det til at orkesterets fly fikk motortrøbbel i Berlin og derfor ble noe forsinka. Så da ble konserten amputert noe i andre enden, siden konserter på Valle Hovin må være ferdig til 2315. Litt stusselig da å stå og se på fyrverkeriet som smeller av etter at bandet har gått av scena, når  det sikkert skulle skje under For Those About to Rock…

Til slutt et stemningsbilde fra publikum. Godt voksen mann passer på at ung pike ikke faller ned.

Hånden var en god støtte en lengre periode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *