Parkspill


Her vandres det rundt monolitten.

Dagene må jo fylles med et slags innhold, så i dag bar det til Vigelandsparken. Men ikke bare for å sitte på en benk, men for å spille et spill.

Kulturetaten og NetCom har laget et spill til iPhone som foregår i Vigelandsparken – og man må fysisk være i parken for å spille spillet, som går ut på å finne de forsvunne sjelene til statuene. Spillet bruker GPS til å lokalisere deg i parken, og en karakter ringer og sender deg ulike steder for å plukke opp ting eller gjøre ulike oppgaver. Så da er det bare å følge prikken som er deg på kartet til prikken som er målet.

Av oppgaver er for eksempel å scanne statuer etter forsvunne sjeler eller blåse i mikrofonen for å spille en melodi som tilkaller vannymfene som igjen gir deg et hemmelig passord. Veldig morsom for barn og andre voksne.

Etter en times labbing og oppgaveløsing var jeg gjennom. Som belønning fikk jeg et par solbriller. I spillet. Legg for øvrig merke til en oppsamlet lunsj i kinnposen.

Scanning av statue.
Solbriller i premie. Lunsj i venstre kinnpose.

6 kommentarer til “Parkspill”

  1. haha, du er jammen iPhone-avhengig.
    men stilige briller, du ser passe gal ut.

  2. […] toaletter. Også de er ganske selvforklarende i bruk, men av og til følger det noen instrukser. Turen i Vigelandsparken genererte et utdrivingsbehov, så parkens fasiliteter måtte oppsøkes. På døren sto det en […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *