Trening


Jeg har ikke vært i nærheten av trening i organisert form siden videregående. Det er mange grunner til det, blant annet er det at jeg ikke har noe voldsomt stort konkurranseinstinkt når det kommer til sporting. En annen ting er at det på en måte virker så meningsløst å springe på en tredemølle eller løfte noe. Men jeg har kommet fram til at torso trenger minst en muskel. Så det skal jeg skaffe meg nå. Og generell helse.

Richard er den heldige delaktige, og Cecilie ga oss kyndige innstrukser på hvordan vi skulle løfte, dytte og trekke på ting. På et punkt skulle jeg bruke ryggmusklene. De klarte ikke hjernen min å lokalisere, men med et par eksterne fingre planta i ryggen fant jeg fram. Dagene etter merket jeg langt flere muskler. Men det gis ikke opp, selv om veien ut er kortere enn inn.


4 kommentarer til “Trening”

  1. […] takker gjerne ja til bonusoppdrag på jobb, og etter at jeg begynte små smått å bevege kroppen er det naturlig også å delta i fysisk aktive oppdrag. Denne gangen var det klipping av […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *