Snøbrett


I romjula meldes som regel trangen til litt fysisk aktivitet. Denne romjula var ikke annerledes, og ikke noe spesielt i det, men jeg fikk for første gang prøvd meg på et vaskeekte snøbrett.

Bak huset er det bakker og berg som jeg i de glade ungdomsår brukte mye til aktiviteter basert på ski- og akeprodukter. Hvilke bakker som var tilgjengelige var avhengig av hvilke områder som var ryddet for skog. Denne vinteren hadde et nytt skieldorado åpnet seg, siden det var fjernet skog så langt opp som aldri før.

Svein Olav hadde med seg et snøbrett. Det hadde jeg aldri forsøkt meg på før. Eller jeg har prøvd en gang tidligere, men det var på et snøbrett jeg hadde laget selv. Måten jeg laget det på var ganske enkelt å snu et gammelt skateboard og skru på noen klassiske rottefella skibindinger. Testen gikk i underrennet i hoppbakken. Fort gikk det, men uten noen særlig kontroll. Denne gangen gikk det også fort, men med en anelse mer kontroll. Overraskende slitsomt, og endte som seg hør og bør på trynet.

Her om dagen fant jeg forøvrig to skateboard. Så til våren er det på tide å friske opp gamle kunster


2 kommentarer til “Snøbrett”

  1. du er jo eit naturtalent på snøbrett!
    stemningsfulle og fine fotos frå skieldoradoet. sauland, altså. hæ, va gi’ru mæ

  2. Haha! Takk! 🙂 Men me skulle nesten kjøpt området og starta skieldoradoturisme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *