Bilbane


Et memorobilia av nyere dato som dukket opp under rydding av barndomshjem var en bilbane. Dette var ikke den første bilbanen jeg har hatt, men en jeg fikk av Henriette for flere juler siden. Den første ble svært hyppig brukt og var også modifisert av min gode far til å kunne gå på noen andre gigantiske batterier enn de vanlige som den slukte rått. Han opererte også inn lys i bilene. Denne nyere banen har lys i bilene rett ut av boksen og også det moderne fenomenet loop.

Det er utrolig fascinerende å sitte i en krøll på gulvet og kjøre rundt og rundt og se hvor mange runder man klarer før man blir for ivrig og ryker rett ut. Veldig gøy og det må være godt for psyken. Denne banen er nok mer en mental treningsbane enn en konkurransebane, for det er ingen kryssfelt slik at indre bane har en klar fordel. Men det gjør ingenting. Det er bare stas å se bilen kjøre rundt i det nær sagt uendelige. Under kan du glede deg over en og en halv runde hissig bilkjøring i frekk og engasjerende kryssklipping.

[flashvideo file=»video/bilbane.flv» /]


3 kommentarer til “Bilbane”

  1. Takktakk. Tror jeg snart er klar for å lage oppfølgeren til Days of Thunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *