WuB: Operapassasjen


DJ-kollektivet Wurst und Brot har hatt en lengre pause, men fikk plutselig tilbud om å skape hygge på høstfesten til Kommunikasjonsforeningen. Det var litt for mange mennesker å skuffe til å si nei. Kalaset gikk av stabelen på Grilleriet, et sted jeg ikke visste hvor lå, men det viste seg å være i Operapassasjen, og det var i passasjen vi skulle stå – på en liten scene.

Kvelden begynte med litt minglende bakgrunnsmusikk under nærtrylling, og deretter regulær musikkleveranse før et soulaktig coverband overtok innendørs i to sett. Etter hvert sett ble det naturlig nok færre folk ute i passasjen. Så den siste halvtimen sto vi egentlig for oss selv ute, mens musikken ble levert inne. Litt vanskelig å måle responsen når man står med ryggen til utenfor der det skjer, men tross et eksperimentelt 80-tallsinferno avslutningsvis var alle glade og man kunne labbe hjem med penger i lomma nesten i inneværende døgn. Mulig at bedriftsevents er framtiden.


Ett kommentar til “WuB: Operapassasjen”

  1. […] peiling på denne typen lydprodukt. De eneste andre jeg egentlig har vært borti er de klassiske Technics-spillerne, men etter at de gikk ut av produksjon har prisen gått så latterlig opp at det ikke er noe poeng […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *