Trippelrock


Som regel skjer alt på en gang når det først skjer. Onsdag skjedde følgende tre rockbaserte ting:

    1. Vi mastret tre låter hos Strype. Dette var låter vi for en måned side spilte inn hos Sondre i Studio Laan. Som sist og som alltid er det umulig å forstå hva som skjer i mastring, men at det blir vilt bra er det ingen tvil om. Audun Strype er en magiker med de mystiske knottene og leser underlige ting ut av grafer og oscilatorer.
    2. Det var slipp på en reklame fra Braun. Ikke at det normalt er så interessant for oss, bortsett fra denne gangen. Vi har nemlig deler av musikken. General har den stolte ære av ljome over ansiktet til Mourinho.
    3. Glandular ble spilt på UrørtNRKP3. Svært artig slutt på en rockbasert dag.
For de som er spesielt interessert i hva som skjer i mastring er følgende video til informasjon. Den oppsummerer greit hva som skjer. Du sitter bak mannen som har peiling. Han skrur på ulike knotter og lytter og ser på en skjerm av og til. Han spør hva du synes, og så kan du komme med innspill på hvordan du vil ha det. Til slutt er det vilt mye bedre enn da du kom inn.
[flashvideo file=»video/mastring.flv» /]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *