Technics


Turen gikk til København for å besøke familie. Mye som tilbys, og dyrehage og sykling sto selvsagt på programmet. Det første jeg lærte om Danmark som barn var at det var landet som produserer Lego. Den perfekte suvenir nå som voksen mann.

Jeg har bygd min del Lego opp gjennom. Mot slutten av den aktive Legokarrieren gikk det mye i Technics. Lego for litt viderekommenede. Og i Københavns hovedutsalg for Lego var det nok å ta av. Selv om jeg mest hadde lyst på Legos kronjuvel måtte jeg, på grunn av litt stiv pris og stor forpakning, i denne omgang nøye meg med en kranbil. Om ikke annet for å friske opp byggeferdighetene.

Den mannlige delen av vertskapet ble med i oppføringen. Han fikk også skrudd på ingeniøren i seg og utviklet to egne prototyper av samme pakke Lego. Slik det skal være. Uansett, veldig stas å bygge Lego etter sinnrike tegninger. Og veldig stas med tur til København. Men jeg merker at jeg trenger en Legorobot.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *