Lego


Lego-rakett 1Sommer betyr gjerne en tur til mer opphavelige strøk og der finner man ofte nostalgisk gull. En av disse gullårene er eskene med Lego. Det er nå nye Legoentusiaster i omløp, så det var nå på tide å ta det fram. Og for en glede.

I de mest ihuga Legoåra hadde jeg stålkontroll på hvilke brikker vi hadde blant tusenvis og en gang sorterte vi sirlig samtlige i egne tilrettlagte bokser – for effektiv konstruksjon. Men det viste seg, ikke overraskende, at tiden har gjemt bort deler av brikkeoversikten, men etter litt krafsing i boksen kom alt smygende tilbake.

Og ikke bare det. Det viste seg at flere ting var mer eller mindre intakt. Min far kunne opplyse at det for noen år siden hadde vært en liten vekkelse der søsken og eller jeg med flere hadde hadde en byggesjau. Deriblant av to nydelige romskip som i en periode var kronjuvelene i samlingen. Og taket til Shell-stasjonen. Med en mann i Shell-drakt.

Lego-rakett 2

 

Shellstasjonen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *