Må lage rock


Låter å jobbe med.

Nytt år og ny rock. Det må lages rock i løpet av året og vi er på en måte godt i gang. Vi har en tendens til å lage ting åtti prosent ferdig og så raser vi videre på neste idé før vi er helt i mål. Fordelen er jo at det blir potensielt mange låter ferdig til slutt – skulle man tro.

Den største utfordringen er at vi har en lei tendens til å lage arbeidstitler som er enkle å huske, men ofte så godt som umulig å knytte til låta. Så på øving ser man på lista og tenker at nå jobber vi videre med Soft Mushroom – en hårreisende tittel i seg selv, men så viser det seg at arbeidstittelen muligens har endret seg og man må gå tilbake til opptak for å avgjøre hvilken låt det er snakk om. Men jeg er helt sikker på at det er en god metode på et eller annet plan.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *