Cables


Øve til Cables

Plutselig ringte Håvard. Jeg svarte og han spurte om jeg ville spille bass, nærmere bestemt være gjestebassist i Cables. De hadde havnet i bassnød og det var noen spillejobber i nær framtid. Selvsagt ville jeg forsøke meg på det. Med et forbehold om at min slappe høyrehåndsbassing passet inn i Cables rockunivers. Flatterende nok var det jeg som la inn denne opsjonen og ikke Håvard.

Så det var ikke annet å gjøre enn å sette seg ned og høre gjennom låtene, notere og basse litt. Utfordringen var å få hodet inn i en annen type rocklogikk. Jeg er nå etter 10 år i samme band vant med å tenke en gitt låtstruktur og oppbygging. Men etter noen timer på kjøkkenet og en øving med bandet fikk jeg vikariatet. Fantastisk gøy å bryne seg på andres rock og få spilt konserter uten å ha administrativt ansvar. Og for en gjeng. Bare moro hele veien og alle vinner.

Det ekte Cables

Ett kommentar til “Cables”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *