Blod? Nei takk


Arm med vanskelig innhold.

Før jul startet jeg prosessen med å bli blodgiver. Jeg er ikke spesielt glad i å tappe ut blod, men blod trengs, og kanskje jeg kan få kurert blodtappingsangsten Så i begynnelsen av januar møtte jeg opp på Ullevål for å ta de obligatoriske prøvene og svare på spørsmål om kroppslige aktiviteter. Jeg fikk til og med en blodbag for jobben.

Så etter en stund fikk jeg brev i posten som sa at jeg resultatene av blodprøvene var litt uklare, så jeg måtte ta noen nye. Det gjorde jeg i for et par uker siden og i dag fikk jeg svar. Avslag.

I følge brevet er blodet mitt litt vanskelig å ha med å gjøre. Dagens blodtestingsteknologi er ikke i stand til å tolke innholdet. De bedyrer at det ikke er noe galt med blodet, men det er rett og slett for tidkrevende og utfordrende å teste blodet mitt. Men avslutningsvis i brevet håper de at en gang i framtiden vil den teknologiske utviklingen ha kommet så langt jeg også kan få gitt blod. Så de skal kalle meg inn igjen om to år.


Ett kommentar til “Blod? Nei takk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *