Arm med vanskelig innhold.

Før jul startet jeg prosessen med å bli blodgiver. Jeg er ikke spesielt glad i å tappe ut blod, men blod trengs, og kanskje jeg kan få kurert blodtappingsangsten Så i begynnelsen av januar møtte jeg opp på Ullevål for å ta de obligatoriske prøvene og svare på spørsmål om kroppslige aktiviteter. Jeg fikk til og med en blodbag for jobben.

Så etter en stund fikk jeg brev i posten som sa at jeg resultatene av blodprøvene var litt uklare, så jeg måtte ta noen nye. Det gjorde jeg i for et par uker siden og i dag fikk jeg svar. Avslag.

I følge brevet er blodet mitt litt vanskelig å ha med å gjøre. Dagens blodtestingsteknologi er ikke i stand til å tolke innholdet. De bedyrer at det ikke er noe galt med blodet, men det er rett og slett for tidkrevende og utfordrende å teste blodet mitt. Men avslutningsvis i brevet håper de at en gang i framtiden vil den teknologiske utviklingen ha kommet så langt jeg også kan få gitt blod. Så de skal kalle meg inn igjen om to år.