Vann? Nei takk


I dag lå jeg på badegulvet og fulgte med på aktiviter i dusjen samtidig som jeg benyttet anledningen til å lese en rekke epost. Vi deler øvingslokale/studio nede på kaia sammen med rockorkesteret The Courage, og konklusjonen i rekken av epost var at det muligens var vannlekasje der nede. Jeg og Joakim tok turen ned. Eieren av bygget hadde meldt fra og bedt oss ta en kikk, men det virket ikke som om han trodde så mye på det, selv om de hadde oppdaget lekasjen i etasjen under.

[flashvideo file=»video/vann.flv» /]

Vann samles

Det viste seg å være en liten vannlekasje fra taket. Snøen smelter i vårsola og da blir den til vann. Og når taket som ble lagt nytt i fjor ikke er helt som det skal, så renner det inn. En del av vannet holdt seg heldigvis bare inne i den ene veggen. Det tragikomiske i det hele var at punktet i taket der vannet for det meste kom ut var rett over den kjære TwinAmpen til Kjartan. Så den tok det meste av støyten, men jeg tror den har veldig gode sjanser til å overleve. Det meste av vannet hadde fint fordelt seg ut i gulvteppene, og akkurat stoppet ved trommene til Tormod.

Så det var bare å brette opp ermene og flytte alt over til den tørre siden av rommet, og bruke teppene til å drenere vannet bort til et sted der det ikke står noen dyre ting. For å stoppe lekasjen, det må man vente med til i morgen. Mulig eieren satser på minusgrader i natt sånn at snøen blir til is. Sånn sett er jo problemet nesten borte.


3 kommentarer til “Vann? Nei takk”

  1. hugs at isen utvider seg bittelitt og er slik ganske flink til å sprenge seg plass.

  2. […] Så det var ikke annet å gjøre å sette seg på flyet til Bergen. The Vineyards pakket derfor de tørre gitarene og vendte nesa mot et nyoppusset Kvartert. Et rockorkester på tur gir som regel […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *