Vann? Nei takk

I dag lå jeg på badegulvet og fulgte med på aktiviter i dusjen samtidig som jeg benyttet anledningen til å lese en rekke epost. Vi deler øvingslokale/studio nede på kaia sammen med rockorkesteret The Courage, og konklusjonen i rekken av epost var at det muligens var vannlekasje der nede. Jeg og Joakim tok turen ned. Eieren av bygget hadde meldt fra og bedt oss ta en kikk, men det virket ikke som om han trodde så mye på det, selv om de hadde oppdaget lekasjen i etasjen under.

Get the Flash Player to see this content.

Vann samles

Det viste seg å være en liten vannlekasje fra taket. Snøen smelter i vårsola og da blir den til vann. Og når taket som ble lagt nytt i fjor ikke er helt som det skal, så renner det inn. En del av vannet holdt seg heldigvis bare inne i den ene veggen. Det tragikomiske i det hele var at punktet i taket der vannet for det meste kom ut var rett over den kjære TwinAmpen til Kjartan. Så den tok det meste av støyten, men jeg tror den har veldig gode sjanser til å overleve. Det meste av vannet hadde fint fordelt seg ut i gulvteppene, og akkurat stoppet ved trommene til Tormod.

Så det var bare å brette opp ermene og flytte alt over til den tørre siden av rommet, og bruke teppene til å drenere vannet bort til et sted der det ikke står noen dyre ting. For å stoppe lekasjen, det må man vente med til i morgen. Mulig eieren satser på minusgrader i natt sånn at snøen blir til is. Sånn sett er jo problemet nesten borte.

11 tanker om “Vann? Nei takk”

  1. hugs at isen utvider seg bittelitt og er slik ganske flink til å sprenge seg plass.

  2. Tilbaketråkk: LangTynnMann
  3. Not quite 1 in 60, since 6am to 12noon and 5pm to 12 midnight won’t have any times that follow the pattern (except 11:11) . The times that will occur, therefore, are only 11:11, 1:11, 2:22, 3:33, 4:44 and 5:55. They are definitely not randomly spaced throughout the day. Perhaps the early afternoon is a time that PB is more likely to be looking at a clock (working in the office/house?) Maybe after 6pm or before 1pm she is busy making dinner/going out on business, and so more likely to look at the time on her watch.

  4. This looks yummy! I also wanted to let you know that you were the winner of the giveaway. You were the only one who had people mention that you sent them! Way to go! Email me you adress and I will send it to you.Maria

  5. I can imagine the whispered conversation between art director and accomplice upon comletion went something like this:AD: “Nice girth on the shaft, great detail on the bell end, well defined Jap’s eye”A: “Yeah, thanks”AD: “But mate, that scrotum, the proportions are all wrong, it’s too small!”A: “Shit, you’re right”AD: “Is there any round up left?”A: “Yeah, a bit”AD: “Well go back down there and make it larger”A: “Really?”AD: “Fuckin’ yes”A: “Aw, shit, OK”

  6. muqdisho waa nabad dadka oo dhan in la celiyo ayaan rabaa , dadka ka naxaayo muqdisho waa nabad ilaahey meel xun ha geeyo , kan dhahaayo gumeysi , asiga ayaa ku juro gumeysi oo joogo sweden vivaanDood kulul. Ka Jawaab? 8  4

  7. Par contre, t’as l’air de penser qu’on veut une femme avec ZÉRO vécu/problèmes/défauts…C’est pas ca du tout qu’on dit, mais tout comme chacun a son propre seuil de tolérance au « niaisage »…C’est pareil pour le bagage et le reste on l’sait très bien que personne n’est parfait

  8. JUAN JIMENEZ GUTIERREZPUES SINO ES PSICOLOGICO, NI FISICO, ¿QUE ES?, ACASO ESTAMOS ANTE UNA SITUACIÓN EMERGENTE DE INDOLE ESPIRITUAL, PUES LA LUCHA DEL CRISTIANISMO NO ES CONTRA LA CARNE, SINO CONTRA POTESTADES ESPIRITUALES. HABRIA QUE CONSULTAR A ENTERADOS SOBRE EXORCISMOS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *