Digitalt dypdykk #5


Det virker som ingen slipper unna. Man snakker om det enten frivillig eller ufrivillig. Jeg har en gang hoppet i det med begge beina med et ønske om mer til, sammen med Helge. I 2003 eller 2004 bestemte vi oss for å sende inn et bidrag. Dette var før det ble en mer håndplukking av låter og alle og enhver kunne sende inn.

Helge laget låt og jeg skrev tekst. Under finner du den første demoen der Helge synger testvokalen. Vi fikk en kompis av han som sang bra og så bra ut til å synge på den versjonen vi endte med å sende inn. Sånn i tilfelle. Dessverre finner jeg ikke den versjonen, men den ligger et eller annet sted i en forseglet konvolutt.

Det finnes også en video jeg laget i etterkant, men den var litt verre å finne. Skal lete mer, men mulig den forsvant i den digitale tsunamien.

Låta nådde altså ikke opp – uforståelig nok. Men god er den, og bærer den flotte tittelen A Short Eternity.

[audio:http://www.langtynnmann.com/wp-content/uploads/2010/05/A-Short-Eternity-Helgemix.mp3|titles=A Short Eternity – Helgemix]

3 kommentarer til “Digitalt dypdykk #5”

  1. I etterpåklokskapens lys ser jeg at vi kunne vært tjent med å legge av litt på klangen og heller hyra inn gospelkor til reffa.

  2. […] skulle jo ikke så mye leting til når det kom til stykket. Her er altså videoen til bidraget jeg og Helge forsøkte å få med i Grand Prix i 2003 eller 2004 – A Short Eternity. Her får du også høre vokalen til mannen vi fronta […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *