Det er en øreorm i huset og jeg finner ikke hva slags det er, men den kommer fra dette keyboardet. Det har jeg fått av min mor som i sin godhet ga det til meg etter at jeg hadde lagt beslag på en av søstrene mine sitt lignende instrument. Det låter egentlig ganske forferdelig, men veldig morsomt å trykke på – for store og små.

Nå har det seg slik at keyboardet har fire ulike demoer som viser spekteret av hva denne flotte maskinen kan få til. (Man kan faktisk spille inn på den også). Den ene av disse demoene er en låt jeg ikke for mitt bare liv kan klare å komme på hva er for noe. Ryktene sier at samme låt figurerer som demo på andre keyboard tilgjengelig på markedet. Så det styrker teorien om at det er en kjent og kjær melodi som illustrerer keyboardets fantastiske potensial.

Jeg har spilt låta for mange, og alle synes den lyder kjent, men ingen har et konkret svar. Jeg har også forsøkt Shazam, men uten noe resultat. Så spørsmålet er hva er dette for et mesterverk. Legg for øvrig merke til hissig keyboardriffing etter 33 sekunder.

[audio:http://www.langtynnmann.com/wp-content/uploads/2010/06/synthdemo.mp3|titles=Keyboard-demo]