Da var første det av benken på plass. Det måtte en ny plantegning til, og litt rekalkulering, men nå står det fjellstøtt.

Jeg skal inrømme at jeg enten har feilberegna litt mengde materiale, eller at jeg i iveren kutta opp feil planker til feil del. Har bittelitt for lite til trinn to, men det er en smal sak å skaffe til veie.

I tillegg gjorde jeg en feil et sted i plantegningen som resulterte i at benken ble litt dypere, men det viste seg å være en feilkalkulering til det bedre. For da måtte jeg improvisere på stedet, og endte opp med en bedre løsning når det gjelder lokk. Trenger ikke hengsler og har i stedet mindre lokk man enkelt og greit kan løfte av. Utrolig fornøyd mann. Må bygge mer.

På grunn av stor byggeentusiasme ble Musikkens dag prioritert ned, men jeg fikk med meg litt i Torshovparken på slutten av dagen.

Intetsigende bilde av folk i Torshovparken.