Øreorm avslørt


Etter nitidige studier og undersøkelser er endelig øreormen avslørt. Jeg har spurt folk jeg kjenner og ikke kjenner, uten resultat, men til slutt klinka det til etter at jeg posta spørsmålet på Underskog. Flere engasjerte seg og det ble svært spennede etterhvert, men til slutt var det en som fant svaret i går kveld. Artisten heter Frank Mills og låta heter Spanish Coffee. Jeg kjenner ikke umiddelbart artisten, men det er noe kjent med låttittelen. Så har trengs det ytterligere undersøkelser.

Som man kan se på klippet under er det bilde av en «Asia-produsert» plate. Dette, sammen med at låta finnes som demo på i alle fall opp til to Asia-produserte keyboards, pluss at når jeg til slutt fikk et treff gjennom Shazam som ga et resultat i noe som lignet på koreansk, kan tyde på at låta er spesielt populær i Asia. Det er en ganske løs slutning, men dette tegner til å bli et mer langvarig prosjekt. Noe må man jo ha å gjøre også. Men takk til alle som engasjerte seg i mysteriet.


5 kommentarer til “Øreorm avslørt”

  1. Juhu! Der var den! Det er jo ei ganske fin låt? Men, sakna arrangementet til keyboard-demoen på brua.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *