Casio EV-510


Fadderordningen i ny jobb er upåklagelig. I dag kom min eminente fadder med en lekker liten sak som var gjenfunnet i en slalomstøvel. En vaskeekte lommetv fra 1997.

Noen vil kanskje lure på hva man skal med en slik, men mulighetene er til en viss grad uendelige, selv om både UHF og VHF er slått av for lengst. Undersøkelser er allerede gjort på om det er mulig å med enkelhet lage en UHF-sender, men er nok litt mye jobb og litt vel avansert. Men den har skjerm, linje ut og inn så noe nytte skal den garantert gi. Så nå er det bare å la den elektriske kreativiteten flomme.

Og det er ikke noen tvil om at den virker. Rød strek for VHF og grønn for UHF.

[flashvideo file=»video/casio-ev510.flv» /]


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *