Delbetaling for å spille på Jutulrock var valgfri ekstremsport. Vi valgte rafting. Ullundertøy var anbefalt med i baggasjen, og det hjalp ned nesten hele elva.

Under kyndig ledelse av den franske raftingmannen klarte vi å manøvrere omlag 5 kilometer elv. Man skulle tro det var bare å sette seg i båten og la det stå til, men overraskende mye koordinert roing var påkrevd. Mye vann i omløp og etter to frivillige og et delfrivillig møte med elv sa kroppen i fra på sin skjelvende måte om at den var veldig kald. Jeg rakk et hopp ut i frådende elvestryk, men rista for masse til å være med på det avsluttende hoppet fra 7 meter bro. Men uansett svært godt nøgd.

Tror samtlige deltakere fra VNRDS og Stereopol var for gira for ekstreme ting, kombinert med det våte element, så det ble ikke dokumentert billedlig noe som helst fra selve elvepadlinga. Sørgelige greier, for det finnes fint lite lekrere å ta i øyensyn enn menn i våtdrakt. Det eneste jeg fikk bilde av var en svært kald lilletå som er i ferd med å få tilbake den nordiske fargen rosa.