NASA


NASA sender folk ut i verdensrommet og får de tilbake igjen. Dette krever mye teknologisk utvikling, noe som kommer vi som ikke får dra til gode. I form av sokker.

Min gode far hadde en stund stor humor i å bestille saker og ting fra Charlie Postordre – Selectkatalogens litt underlige tvillingbror. Blant annet fikk han forundringspakker med på forhånd ikke oppgitt innhold. Det var her jeg tror NASA-teknologien dukket opp for første gang.

Noe av det verste jeg vet er å bli våt på beina gjennom skoene. Enten plumpe i vannet eller bli svett i støvlene. Før en tur i skogen med støvler på fikk jeg en gang et par av disse sokkene. På pakken sto det at teknologien var fra NASA og skulle gjøre at det var umulig å bli fuktig. Det var bare å ha disse sølvsokkene innerst og valgfrie sokker ytterst. Resten var teknologisk magi. På med sokkene. Umulig å bli våt. Perfekt når preferert vinterskotøy er Converse av normal slett kvalitet. Nå er dessverre Charlie konkurs.


4 kommentarer til “NASA”

  1. *sukk* Onkel Charlie.. Kva han ikkje kunne tilby av flotte gaver! Trur eg har eit par av dei sokkane liggande i skuffen. Matsen ville også ha eit par, og fekk eit eg hadde ekstra. Da mannen trivast best i barrføtt habitat, kan eg kanskje kreve dei tilbake?

  2. Dei er av så sjelden art nå om dagen, at for å oppretthalde husfreden bør dei nok delast på. 🙂 Makan til produkt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *