Klokke


Her skal det komme en klokke.
Her skal det komme en klokke.

Av og til kan jeg få en ubendelig lyst på noe uten at jeg helt vet hvorfor. Det var slik med den første PlayStation-maskina som borret seg fast i hjernen min etter at jeg så en reklamebanner langs banen på en TV-overført fotballkamp i en leilighet på Langhus. Tilsvarende var det med den første iPaden, man da litt annerledes. Den fantes foreløpig ikke. Det var bare et konsept formidlet via rykter. Men jeg skjønte at jeg måtte ha den.

Det samme har slått til igjen, og denne gangen er det en klokke. Ja, det er Appleklokka.

Skuffende nok dro jeg til USA litt for tidlig. Den kom ikke for salg før nå nylig, og ikke Norge.  Men så fikk jeg en halvgod idé. Den selges i Frankrike og der har jeg tilgang på en adresse med relativt fastboende, men frittgående mennesker. Skulle jeg bestille dit og satse på at noen er der til å ta den imot når den er sendt en gang i juni. Svaret ble ja etter drøfting med Hans Martin. Så da ble det bestilt to.

Hekta på pakkesporing som jeg er sjekket jeg allerede neste dag. Før penger er trukket og klokke i det hele tatt produsert. Men den kommer en dag. Men trenger jeg det. Svaret er ikke ja, men blir det.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *