Flipper i hus


Nøkkelen til Black HoleEndelig. Etter 7 års ventetid. Etter gjentatte forsøk med min far som mellommann der blant annet et trampeorgel skiftet hender – uten hell, samt en ulykkelig hendelse og det å være til stede til riktig tid fikk jeg tak i det etterlengtede Black Hole.

Lageret skulle ryddes og deriblant også Flipperspillet. Min gode venn Håkon ga meg gode råd og sa at det bare var å skaffe spill til nesten uansett pris. Han har heldigvis også kunnskapen som trengs for å sette noe slikt i gang. Jeg har det foreløpig ikke. Men har viljen.

Black Hole med strøm.For en fantastisk maskin. Veier godt over 100 kilo, har kilometervis med ledninger, gigantiske kretskort og mange lamper. Den har tydeligvis holdt hus i Sverige tidligere. Inni maskinen lå det også noen svenske kronor fra diverse tiår. Baksiden er også signert av Heavy Jens Flens. Hvem nå enn det er. Kanskje Värmlands største flipperspiller.

Så gjenstår det å se det. Hvor mye må til får å få den i gang. Den lyser i alle fall litt og jeg har skaffet klink nye kuler og gummibånd fra internett. Jeg har håpet.

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *