Flipper


I et bruktlager på et ikke avslørt sted har jeg oppdaget noe som kanskje er en juvel. Eller muligens gråstein. Det er ikke godt å si for jeg har bare sett det gjennom vinduet. Et flipperspill. Det har stått der i godt over 2 år og venter vel egentlig bare på at noen skal forbarme seg over det og sette det i stand.

Det heter Black Hole og står i sine enkelte deler og har helt sikkert et intrikat og uforståelig plot lokalisert i det dype universet man skal løse ved hjelp av kuleflipping. Dette kan muligens være noe jeg trenger.


5 kommentarer til “Flipper”

  1. Ah! Det ser ut til å vere så mange fine ting inne på den gamle Apland(?)-butikken! Me må få Papen til å spore opp eigar og høyre om det er noko godis som er til salgs, inkl Flippermaskin. Underholdningsrom i det nye Bessehuset!

  2. Ha. Refleksjonen i vinduet avslører at vi befinner oss i et viss matematikers fødested. Neste gang jeg kjører forbi skal jeg spore ned eieren, og KJØPE FLIPPERSPILLET! Og selge det til deg for tre ganger prisen. Ond plan, mao.

  3. Aiaiai! Du kløktige detektivorienterte mann! Her må jeg handle fort! Det blir nesten som Scott vs. Amundsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *