Ibanez


Skal man først skaffe seg jordisk gods må det være noe av verdi, det vil si noe som enten går på strøm eller som man kan spille på. Hvis jeg ikke skal skaffe meg det selv blir jeg gjerne med og ser på andre gjøre det samme. I kveld var det Hans Martins tur.

Ferden gikk til Veitvet der en progentusiast skulle kvitte seg med intet ringere enn sin ungdomsgitar – en lekker liten Ibanez fra tidlig 70s. Hans Martin har lenge sikla etter en vaskeekte Les Paul, så for å korte ned ventetiden er det eneste riktige å skaffe seg en som ligner. Penger og gitar skiftet hender, med lovnad om gjenkjøpsmulighet hvis salg noen gang skulle bli aktuelt igjen. Det var jo tross alt ungdomsgitaren.

Fornøyd mann med ny gitar.


Ett kommentar til “Ibanez”

  1. […] om dagen kjøpte Hans Martin ny gitar, og da blir man jo bitt av basillen. Vi kom da fram til at alt av musikalsk stæsj som koster under […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *