Wurst und Brot er tilbake


Etter en lang pause er endelig Wurst und Brot tilbake bak knotter og platespillere. Vet ikke helt hvorfor det har tatt så lang tid, men det er vel noe treghet i bookingapparatet. Forrige gang var vel på Gloria Flames en gang på seinsommeren.

Gjenoppstandelsen finner sted i morgen på Norsk Rockforbunds arrangement under By:Larm. Rockforbundet holder pølsefest og komisk nok trenger de da Wurst und Brot til å underholde. Vi gjorde stor suksess der i fjor, så det er jo hyggelig å vende tilbake.

Utfordringen nå er jo å velge ut riktig bunke med plater å ta med seg. Føler seg litt ute av form siden det er så lenge siden sist, men skal samkjøre i kveld med Hans Marin (Wurst) – som for øvrig skal til Veitvet og kjøpe ny gitar. Men vi kjører vel noen gamle rockklassikere. Passer godt det.


4 kommentarer til “Wurst und Brot er tilbake”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *