Bloodlights


Da var Bloodlights ute med den nye skiva Simple Pleasures, og jeg har akkurat kommet hjem fra releasekonsert på John Dee. Mye høy og flott rock! Vi havna desverre på venstre side av scena og av en eller annen merkelig grunn tror jeg det meste av Håvards gitar var på den andre siden. Jeg er generelt glad i drøy panorering, men skulle hatt litt mer av smeiktandes solis der vi stod. Og litt mindre klang på skarpen. Men en gneistrandes konsert! Stramt og fint orkester og en aldri så liten ny trommis.

Men det er bare å heve hatten for den nye skiva til Bloodlights og ønske all hell og lykke på veien ut på autostradaen! Gikk ikke til innkjøp av lydprodukt, da ryktene fra sentrale hold sier at vinylen er på vei fra Spania. Den må man jo ha.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *