Drømmen om en trommemaskin #2


Det er rart med det. Kort etter dette tok jeg turen til internett, og hva fant jeg?

Jeg sendte en epost, men fikk ikke noe svar. Da tenkte jeg at jeg kanskje var for sent ute også denne gangen. Men jeg kunne ikke gi opp så lett, så jeg tok til kommunikasjonsformen SMS.

Da fikk jeg svar. Tre meldinger senere var det i boks, og for at jeg skulle få den til påske sendte han kona si til postkontoret. For ei kone! Jeg har fått sporingsnummeret, så nå er det bare å følge med på ferden fra Brønnøysund!


4 kommentarer til “Drømmen om en trommemaskin #2”

  1. Jeg trenger oppdatering! Gi fans’a sporingskoden slik at vi kan følge med på dette drama!

  2. Tenkte på det, men da vil de galeste kunne skrive ut hentelappen og ile til postkontoret før meg!

  3. […] jeg skal få plass til et eller annet sted er en skjerm, minimac, lydkort, midi-keyboard, trommemaskin, ekstern disk og mus&tastatur. Bass, gitar og trommer får ha en ambulerende status. Egentlig […]

  4. […] rett inn i komputeren. Ikke nok med det så har den en preamp i seg og linje inn så gitar, bass, trommemaskin og jeg vet ikke hva kan kables rett inn i mikrofonen rett i opptak. Og den har linje ut til […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *