Studiokoffert


Mitt lille hjemmestudio må av huslig-strukturelle årsaker finne seg et annet sted. Nå har det seg slik at jeg ikke har flere rom å gå på, så det må tenkes alternativt.

Det jeg skal få plass til et eller annet sted er en skjerm, minimac, lydkort, midi-keyboard, trommemaskin, ekstern disk og mus&tastatur. Bass, gitar og trommer får ha en ambulerende status. Egentlig burde jeg jo bare rydde meg en plass i boden, men vinterstid kan det være svært uheldig. Likevel, det var boden som ga meg en gryende idé.

I boden har jeg nemlig ikke mindre en to mer eller mindre amerikaaktige kofferter. Disse er ganske store, og en av de burde i teorien kunne romme det lille jeg har av utstyr. Nå har jeg bare målt opp den ene kofferten, ogden er 78cm bred. Midi-keyboardet er hele 80cm, men det er mulig jeg bare kan skjære av noe overflødig plast i hver ende. Burde kunne spare 2 cm. Men jeg får måle opp den andre kofferten også.

Den foreløpige planskissen er ganske enkel. I kofferlokket plasserer jeg skjermen. Keyboardet plasseres i bunnen nærmest åpningen og alt det andre i bunnen ovenfor. Det burde da bli plass til alt av ymse strømforsyninger. Mus og tastatur er trådløst, så det kan enkelt tas ut av kofferten ved bruk. Ekstra snasent hadde det vært hvis jeg hadde fått laget et hull ut av kofferten der jeg kan ha hovedstrømkabelen som jeg kan trekke ut ønskelig lengde og bare trykke på en knapp som på en støvsuger for å trekke den inn igjen. Men mulig at det blir i Deluxe-utgaven av studiokofferten. Uansett vil studiokofferten gi  uante muligheter for konsertopptak.


8 kommentarer til “Studiokoffert”

  1. Takk og takk! Kaffifilter er perfekt både som handleliste, CD-cover og til plantegning.

  2. god idé på kaffefilteret! berre hugs på at el = varme og gammal koffert = opptenningsmateriale ?

  3. Aiai, brannfare er eit godt poeng. Men utstyret inni kofferten skal jo berre nyttast med lokket oppe, så om det kjølast ned etter bruk? Hmmm… Men må få det med på kaffifilteret!

  4. […] tanke etter anskaffelse var at denne nesten eller egentlig annulerer studiokofferten. Det ville i så fall være et stort problem. Alternativt at studiokofferten blir redusert til en […]

  5. […] noe lyd å klemme ut av den. Eller om det blir hyllevare. Uansett, nok en gang blir jeg påminnet det store prosjektet som jeg konstant utsetter. Forhåpentligvis vil denne kunne inngå der. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *