Digitalt dypdykk #6


Det skulle jo ikke så mye leting til når det kom til stykket. Her er altså videoen til bidraget jeg og Helge forsøkte å få med i Grand Prix i 2003 eller 2004 – A Short Eternity. Her får du også høre vokalen til mannen vi fronta som artist. Videoen er laget i etterkant og var ikke en årsak til at låta ikke kom med. Husker jeg riktig hadde jeg akkurat oppdaget Windows Movie Maker og måtte ha noe råmateriale. Når jeg tenker ekstra godt etter laget jeg vel også en video til The Prostitute of Rock (Just Too Slutty to Be My Bitch) In the Name of Rock ´n Roll. Den må jeg også finne.

Dette er sterke saker, folkens. Sterke saker.

[flashvideo file=»video/ashorteternity.flv» /]


3 kommentarer til “Digitalt dypdykk #6”

  1. Ohho. Hadde jeg vært dere, hadde jeg satset på å stille for Tyskland når de arrangerer neste år. Dere har dere jo fans in buschen und krâtte alles über, og dermed fenomenale sjanser i delfinalene.

  2. Ja, det bør satses på nytt! Men superprodusentduoen Kleivane/Flatland har foreløpig ikke så mange fans i Tyskland. Eller kanskje vi har det? 🙂

  3. […] en musikkvideo. Det musikalske råmaterialet var upåklagelig, men videoklipp var det dårlig med. Den andre musikkvideoen som kom senere på våren ble hakket bedre, selv om den første også har sine […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *