iPad


Trenger jeg en iPad. Sannsynligvis ikke, men fra første dag jeg hørte rykter om den tenkte jeg at en slik en kommer jeg til å skaffe. Men da den ble lansert syntes jeg ikke den var helt der den burde være, så jeg tenkte at jeg skulle vente til neste generasjon. Den var jo ikke helt grei å få tak i uansett.

Men nå er dette produktet fra det onde selskapet lansert i Europa, så da begynte det plutselig å klø i kroppen igjen. Og ikke nok med det, så skal jeg jo til to land i løpet av sommeren som begge er velsignet med iPad i butikkene.

Hans Martin skulle egentlig handle i USA, men ble forhindret av vulkan, men siden vi begge skal til Tyskland i rockens ærend 18-20.juni åpner det seg nye muligheter. Lørdagen er vi i Leipzig, og skulle du ha sett – tre utsalg i umiddelbar nærhet av hotellet (A). Hvis ikke Leipzig har får jeg muligheten senere i sommer. Hvis jeg skal ha, da.
View Larger Map


4 kommentarer til “iPad”

  1. […] store questen for tysk iPad ble iverksatt forrige lørdag, og første butikk vi besøkte ga nesten ønsket resultat. De to […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *