iPad utsatt


Den store questen for tysk iPad ble iverksatt forrige lørdag, og første butikk vi besøkte ga nesten ønsket resultat. De to andre butikkene var enten nedlagt eller stengt, og alternative butikker lå langt utenfor sentrum. De hadde ikke inne den størrelsen vi ville ha, men vi fikk i alle fall trykket på iPaden. Den var litt rar, men samtidig litt atråverdig. På en måte kunne det nesten vært en elektronisk dings fra 90-tallet, men samtidig moderne. Vanskelig å sette fingeren på. Fikk ikke en umiddelbar higen etter å skaffe en, men en kime til higen. Omtrent som når jeg fikk iPhone #1. Etter to dagers bruk var jeg idiotisk hekta. Men jeg får forsøke meg på en fransk iPad i slutten av juli.


Ett kommentar til “iPad utsatt”

  1. […] var det bare å ratte av gårde til Leipzig. Dagtid gikk med på å lete etter iPad. Kveldstid gikk med til å spille med to andre lokale orkester: Roadcrash og The Squibs. Stedet var […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *