iPad i hus


Da var iPaden i hus, men måtte helt til Frankrike for å skaffe den. I Nice snuste jeg opp en Macbutikk. Da jeg kom til inngangen så jeg til min forskrekkelse at den var stengt grunnet ombygging. Heldigvis hadde butikken åpnet en midlertidig forretning lenger ned i gata, på størrelse med en pølsebod. Så da var det bare å gå inn å si hva en skulle ha til mannen. Han forsvant inn på bakrommet, og noen tastetrykk senere hadde jeg iPaden i lomma.

Det var først da jeg kom hjem at skuffelsen var som størst. For øyeblikket har jeg ikke tilgang til datamaskin basert på Windows eller OSX, og hva ber iPaden meg om under oppstart – å koble den til iTunes. Jeg kan ikke skjønne hvorfor det skal være nødvendig.

Jeg forsøkte tappert å installere iTunes via Wine på den Linux-komputeren jeg har tilgjengelig, og lure iPaden inn der, men uten hell. iTunes sier nei takk til Linux. Så her sitter jeg da. Med en iPad i fanget. Den kan i det minste brukes som skriveunderlag inntil videre.


8 kommentarer til “iPad i hus”

  1. Oh no! For ei ulykke! Frykteleg frustrerande kan eg tenke meg. Men var det ikkje du som på søndag sa at du IKKJE skulle kjøpe?

  2. Ja, det er til å anten le eller grine av. Har framleis ikkje fått fiksa det, men funne ut at det ikkje går og at eg må finne ein iTunesmaskin. Sa eg at eg ikkje skulle kjøpe? Hmmm… Det kan eg ikkje hugse. Men det kan nok stemme.

  3. […] var jo å kose seg glugg i hjel med å spille Monkey Island 2 på iPad, men det gikk jo ikke helt etter planen – […]

  4. […] var iPaden i gang. Problemet var at iPaden insisterte på å få kontakt med iTunes, men iTunes vil ikke på noen som helst slags måte ha noe med Linux å gjøre. Så kom Henriette […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *