Kaffe


Hvor gammel mat kan man spise. Ikke så veldig mange dager over anbefalt tid. Jeg kan vel også grense til å ikke innta mat som er et par dager på motsatt side av skalaen. Men nå har jeg brutt en barriere. Hvis kaffe er mat.

Kaffe inntas gjennom dagen, også på hjemmebasis. Hva gjør man når det er tomt og man ikke kan gå på butikken. Da får man bare ta den kaffen man har for hånden, og i dette tilfellet var et årgangskaffe. Det dukket for litt siden opp en kaffepose jeg fikk til en jul. Til og med økologisk. Den hadde best før-dato 24.05.01 Kunne den drikkes. Ja. Smakte den godt. Ikke spesielt.


7 kommentarer til “Kaffe”

  1. What a waste! Du skulle ha spart den i to måneder til, så kunne du feiret tiårskaffileum! Har ikke den lokale sjappa døgnåpent, eller hva?? 😛

  2. Dyrefordøyd kaffe er jeg klar for å teste! Og ja, jeg angret meg litt på at jeg ikke ventet til kaffileumet, men jeg måtte ha kaffi! Døgnåpent butikk rett nedenfor, men det funka ikke i dag av strukturelle årsaker?

  3. Ja, det skal vi ikke se bort fra at det gjør, men årgangskaffeprosjektet (er inntil videre) avsluttet. 🙂 Så får finne på noe annet så lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *