Minne


Minimacen min er vel omtrent 4 år gammel men holder fortsatt koken. Den blir ikke brukt til så mye lenger, bortsett fra en tilfeldig innspilling og å dytte innhold inn i bærbare produkter, pluss at den også har en spennende framtid. Så som takk for lang og tro tjeneste og med håp om et videre langt liv var det på tide å makse ut minnet fra 1,5 til 2GB.

Minien er så tettpakket at det omtrent ikke er plass til noen ting inni, så det blir mye lirking med de minste skrutrekkerne for å trekke ut kabler og skru fra hverandre det som trengs. Men det morsomste av alt er at man må bruke 1 til 2 sparkelspader for å få åpnet den. Alltid like spennende. Og ikke minst like spennende å få alt på plass igjen. Noe skal man jo bruke fredagskvelden på også.


Ett kommentar til “Minne”

  1. […] i 2007 gikk jeg hen og skaffet meg min første kjøpte og betalte komputer, og valget falt på en Mac Mini. Minien har vært en stabil og kjær følgesvenn, og selv om jeg i skamfull fryd nylig skaffet meg […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *