Samson


I den tilsynelatende endeløse rekken av ting på internett folk ikke vil ha lenger, men Svein tar imot, har vi nå kommet til mikrofon. Nå tror jeg at jeg skal ha det jeg trenger.

Det snedige med denne kondensatormikken er at den evige framtids plugg – USB. Så det er bare å sette den rett inn i komputeren. Ikke nok med det så har den en preamp i seg og linje inn så gitar, bass, trommemaskin og jeg vet ikke hva kan kables rett inn i mikrofonen rett i opptak. Og den har linje ut til hørlurar, så lytting er helt uproblematisk.

Nå er det strengt tatt bare å få snekra sammen studiokofferten og komme seg ut å få tatt opp noe lyd.


5 kommentarer til “Samson”

  1. Men i svarte da! Jeg finner aldri disse tingene i Internett. Tror Internett er sint på meg! Fet lyd?

  2. Har bare så vidt fått testa, men virker bra til tiltenkt bruk. Internett elsker deg, Hans Martin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *