Falt av lastebil


Jeg er en slags skrotnisse når det kommer til ting som går på strøm. Og når noe faller av lastebilen og jeg går forbi er det bare en ting å gjøre. Man ikke la strømbaserte muligheter gå til spille. Denne var ikke helt kommet seg opp på lastebilen, men den ville garantert ha falt av på et tidspunkt. Noen kaller det proaktiv.

Helt nøyaktig hva det riktige navnet er er jeg ikke sikker på, men jeg tror muligens kjennere vil kalle den en terminal-pc. Det står at den er produsert i januar 2006 og i følge merkelappen har det vært noe Windows inni den. Så jeg skal vel klare å klemme et eller annet inni. Hvis den er det jeg tror den kan være. Men den starta i alle fall. Det er en god start.


4 kommentarer til “Falt av lastebil”

  1. Lastebilen er det klassiske mafiabildet. Mental snubler over noe. Men innenfor loven. 🙂

  2. Hvis det er en tynnklient, er det vanskelig å dytte noe som helst inn på dem. Mest sannsynlig må du kjøre OS rett fra en minnepenn eller lignende. Spent på å høre hva du gjør videre med dette skrotnisse-prosjektet!

  3. Jupp, er en tynnklient. Leste et sted om at USB er tingen, men også noen som hadde knirka inn en slags linux-distro tror jeg. Lurte selv på om det var mulig å få inn xbmc for å få et multimedialt soverom. Skal holde oppdatert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *