Juleresymé


Jeg og Helge har levd lenge på suksessen med den første og til nå eneste juleplateutgivelsen så langt. Platen hadde som tematisk rød tråd de klassiske sekulære julelåtene, pluss en et par egenkomponerte. Det har vært samtaler om et nytt juleplateprosjekt, men det har dessverre aldri blitt noe av.

Så siden det snart er jul, og ikke noe ny julemusikk er det ikke annet å gjøre enn å ta et gjenhør med de gamle klassikerne. Først ut er vår egen, nå, juleslager «The Smell of Christmas». Alltid aktuell med sin bitende samfunnskritikk. En lengre beskrivelse av prosjektet og teksten til den tidløse låta finner du  i den opprinnelige posten. Du må jo synge med. De øvrige låtene finner du under stikkordet «juledykk». Med den er det bare å ønske god jul.

[audio:http://www.langtynnmann.com/wp-content/uploads/2010/12/01-The-Smell-of-Christmas.mp3|titles=The Smell of Christmas – Helge og Sveins jul]

 


2 kommentarer til “Juleresymé”

  1. Ah, det blir ikkje jul utan i mine «heimar». Mannen imponerte også i år med å stemme med på refrenget. Kanskje neste års prosjekt burde blitt ein musikkvideo til denne herlege låta? I litt dus lyssetting?

  2. @Mia
    Smigrande å høyre! 🙂 Men sjølvsagt! Musikkvideo! Korleis kunne eg gløyme det? Heilt klårt neste prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *